Βρίσκεστε εδώ:: » Κλασικές Καμπάνες »

Κλασικές Καμπάνες ΑΦΟΙ Γαλανόπουλου

Διαθέτουμε κλασικές καμπάνες σε μεγάλη ποικιλία, σε διαφορετικά μεγέθη και με ποικίλο ήχο. Όλες οι καμπάνες μας είναι άριστης ποιότητας, επεξεργασμένες κάθε μία με διαφορετικό ήχο, τονισμένες μεταξύ τους σε κλίμακα μουσική που συνδυάζουν άριστα την ποιότητα, την ομορφιά και την παράδοση.

Οι καμπάνες μας είναι κατασκευασμένες με ρωσικά καλούπια και με κατάλληλο κράμα χαλκού και κασσίτερου που τους προσδίδουν μεγάλη αντοχή και άψογη εμφάνιση. Έχουμε μεγάλη ποικιλία από κλασικές καμπάνες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και βάρη. Διαθέτουμε καμπάνες από 2 κιλά έως 5.000 κιλά που είναι κατάλληλες για να χρησιμοποιηθούν σε καμπαναριά εκκλησιών, σε παρεκκλήσια αλλά και σε κάθε άλλο είδος διακόσμησης.

Κινούμενες καμπάνες ΑΦΟΙ Γαλανόπουλου

Κατασκευάζουμε συστήματα με κινούμενες καμπάνες χρησιμοποιώντας καινούρια πρωτοποριακά συστήματα βασιζόμενοι πάντα στην εμπειρία και στην γνώση όλων αυτών των χρόνων που κατασκευάζουμε τέτοια συστήματα.

Έχουμε την δυνατότητα, τα περιστρεφόμενα – κινούμενα συστήματα περιστροφής της καμπάνας, να τα κατασκευάσουμε σε οποιοδήποτε μέγεθος και νότα, έτσι ώστε να αποδίδουν μοναδική χροιά και ένταση ήχου, που θεωρείτε ως το καλύτερο σύστημα απόδοσης ήχου για τις κινούμενες καμπάνες.

Τα πρωτοποριακά συστήματα για κινούμενες καμπάνες σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και την πολυετή γνώση μας στην κατασκευή κάθε μεγέθους και βάρους καμπάνας μας καθιστούν μοναδικούς κατασκευαστές κινούμενων καμπανών.

Μεράκι, γνώση & εμπειρία.

Στην εταιρεία μας έχουμε την δυνατότητα να φτιάξουμε αποκλειστικά για εσάς καμπάνες που να ικανοποιούν πλήρως τις δικές σας ιδιαίτερες προτιμήσεις ή διαφορετικά να διαλέξετε καμπάνες από τις ήδη υπάρχουσες που θα βρείτε στον χώρο μας σε μεγάλη ποικίλα, σε διαφορετικά μεγέθη και βάρη.

Επιπλέον, μια σημαντική παροχή της εταιρείας μας είναι και η δυνατότητα που σας δίνουμε για ανταλλαγή των παλαιών ή και των σπασμένων - κατεστραμένων καμπανών σας με καινούριες καμπάνες ίδιου μεγέθους και βάρους ή διαφορετικού σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις σας.

Σε όλες τις καμπάνες μας δίνουμε απεριόριστο χρόνο εγγύησης γιατί τις κατασκευάσουμε με μεράκι, γνώση, εμπειρία και κατάλληλα μέσα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

Ενημερωθήτε πρώτοι τις νέες αφίξεις προϊόντων, τις νέες προσφορές μας
απλα εισάγωντας το email σας, στην λίστα μας.

Copyright © Γαλανόπουλου Ο.Ε Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Ιστοσελίδας Let'sUX