Βρίσκεστε εδώ:: » Κυπρία - Κουδούνια »

Κουδούνια (Κυπριά) ΑΦΟΙ Γαλανόπουλου

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και χειροποίητα κουδούνια. Ανακαλύψτε κάθε είδος και μέγεθος κουδουνιών για τα ζώα σας όπως γίδες, πρόβατα, άλογα και τράγους.
Έχουμε κουδούνια ζώων από κάθε περιοχή της Ελλάδας και κρατάμε την παράδοση δημιουργώντας κουδούνια ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε Ελληνικής περιφέρειας, όπως:
  • Τα Κουδούνια Πρέσας από την Μακεδονία και την Θράκη, παράγουν δυνατό ήχο κατασκευάζονται με χοντρή λαμαρίνα για να αντέχουν στον χρόνο και είναι ιδανικά για πρόβατα, κατσίκια και σκύλους.
  • τα παραδοσιακά κουδούνια Κοζάνης και Ιωαννίνων από την Ήπειρο, παράγουν καθαρό ήχο, έχουν σφυρηλατηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ακολουθούν την κίνηση του ζώου, θα τα βρούμε σε κριάρια και κατσίκια.
  • Τα κουδούνια – τοσκάνια της κεντρικής Ελλάδας, έχουν χαρακτηριστικό ήχο και σχήμα τραπεζίου, κατάλληλα για βοοειδή, τράγους και κατσίκια.
  • Τα κυπρία, παραδοσιακά κουδούνια από την στερεά Ελλάδα, έχουν μελωδικό ήχο με διάρκεια και είναι ο παλαιότερος τύπος κυπρίων.
  • Τα διπλοκούδουνα, χειροποίητα κουδούνια από την Πελοπόννησο, έχουν ξεχωριστό ήχο με μεγάλη ένταση, ιδανικά για πρόβατα και κριάρια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

Ενημερωθήτε πρώτοι τις νέες αφίξεις προϊόντων, τις νέες προσφορές μας
απλα εισάγωντας το email σας, στην λίστα μας.

Copyright © Γαλανόπουλου Ο.Ε Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Ιστοσελίδας Let'sUX