Βρίσκεστε εδώ:: » Υπηρεσίες »

Επισκευή Καμπανών

Η δουλειά όμως έχει και μεγάλες απαιτήσεις. Η χύτευση θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο σωστό μέταλλο και στο σωστό καλούπι. Η τέχνη αυτή δεν είναι εύκολη. Πρέπει να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις, να έχεις μεράκι και να κοπιάσεις αρκετά.

Το χυτήριο των αδελφών Γαλανόπουλων θεωρείται το μοναδικό στην χώρα που εξακολουθεί να κατασκευάζει καμπάνες χειροποίητα, με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Αυτό είναι το μυστικό, που η οικογενειακή επιχείρηση όχι απλά δεν έκλεισε, αλλά επένδυσε στην εξωστρέφεια και έτσι σήμερα πάνω από το 50% της παραγωγής της καταλήγει σε εκκλησίες στο εξωτερικό (στην Αυστραλία, την Αφρική και τις ΗΠΑ).

Συντήρηση Καμπανών

Οι καμπάνες - αναπόσπαστο τμήμα της θρησκευτικής λατρείας - έχουν εξελιχθεί και στα καμπαναριά των εκκλησιών εκτός από τις καμπάνες υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά συστήματα των μελωδικών καμπανών. Απαραίτητα στοιχεία που αυτοματοποιούν τους ήχους των καμπανών.

Είναι σημαντικό για την καλή – ορθή λειτουργία των μελωδικών καμπανών να γίνεται συντήρηση αυτών των ηλεκτρονικών συστημάτων., Η συντήρηση των καμπανών, περιλαμβάνει την αλλαγή μιας κλέμα καλωδίων ή ενός ρελέ ή ακόμα και την αλλαγή μιας ασφάλειας, μέχρι την επισκευή ενός ή περισσότερων ηλεκτρονικών πηνίων! Επίσης στην συντήρηση των καμπανών περιλαμβάνεται και η βαφή των σφυριών.

Αναπαλαίωση Καμπανών

Τα αδέλφια Γαλανόπουλοι, που το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να μυήσουν στην τέχνη και τα παιδιά τους, εκτός από την κατασκευή και την συντήρηση των καμπανών αναλαμβάνουν και την ανακατασκευή - αναπαλαίωση αυτών.

 

Στα πλαίσια της αναπαλαίωσης των καμπανών γίνεται καθαρισμός τους με συρματόβουρτσα ή με αμμοβολή (αν μεταφερθούν στο εργοστάσιο) και στην συνέχεια βάφονται με βερνίκι για να καθυστερήσει η οξείδωση του μετάλλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

Ενημερωθήτε πρώτοι τις νέες αφίξεις προϊόντων, τις νέες προσφορές μας
απλα εισάγωντας το email σας, στην λίστα μας.

Copyright © Γαλανόπουλου Ο.Ε Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Ιστοσελίδας Let'sUX